Even voorstellen...

Er is één ding dat ik al zolang ik het me kan herinneren ontzettend graag doe: muziek maken. Mijn moeder kocht een piano toen ze zwanger was van mij en die bleek ik, toen ik eenmaal op de wereld was gezet, reuze-interessant te vinden. Op mijn vijfde mocht ik op pianoles.

De allereerste jaren was Mirjam Stulp mijn pianodocente, vervolgens had ik van 1997 tot 2006 les van Ellen Dijkhuizen in Groningen. In deze eerste periode heb ik met plezier en succes meegedaan aan verschillende jeugdconcoursen zoals het Haydn Muziek Festival en het Prinses Christina Concours. In het jaar 2006-2007 had ik pianoles van Jeroen van Veen. Naast piano speel ik ook cello. Ik had vanaf 1999 celloles van Alexandra Vierkant en Wilma van der Wardt, en af en toe van Jan Ype Nota. Ik speelde onder andere in het Junior Orkest o.l.v. Josien le Coultre en in het Jeugd Orkest Nederland o.l.v. Jurjen Hempel.

In 2007 begon ik mijn studie piano bij Martyn van den Hoek aan het conservatorium van Utrecht. Daar haalde ik in 2011 mijn bachelordiploma met onderscheiding. Ik vervolgde mijn pianostudie in de master aan het ArtEZ conservatorium met Frank van de Laar als hoofdvakdocent. In januari 2017 sloot ik daar met een 9 mijn master af.

Ik hou erg van samenspelen en ben dan ook veel bezig met kamermuziek. Daarnaast geef ik met plezier les en heb daarbij ervaring met zowel kinderen als volwassenen. Ook ben ik graag actief als correpetitor en begeleider.